wordpress-banner

Som många andra så kallade Open-source verktyg är även WordPress uppbyggsd med PHP i grunden. Vi på Adlounge är experter på PHP, och med den kompetensen och erfarenheten finns det egentligen ingenting vi inte kan göra med WordPress. Vi kan helt anpassa webbplatsen efter kundens önskemål. Vi skapar egna teman och bygger oftast våra egna plugins och tillägg. 

Varför WordPress?

WordPress började som en bloggplattform, men har idag blivit ett komplett CMS med mycket goda anpassningsmöjligheter, för både den lilla, stora, enkla eller komplicerade webbplatsen.
Den senaste statistiken visar att över 20% av Internets alla sajter, eller 60% av alla sajter skapade med kända CMS är byggda med WordPress som plattform. Siffrorna ökar för varje dags om går och får tala för sig själv, WordPress är utan tvivel det största och mest kända CMS-verktyget på Internet. WordPress populäritet är givetvis ingen slump utan ett resultat av ett CMS som genom ständig utveckling och öppen källkod förbättras på alla punkter.

Ett mycket bra alternativ för kunder som enkelt vill kunna uppdatera sin hemsida med text och bild. Behövs det mer avancerade funktioner och många valmöjligheter anpassar vi givetvis verktyget därefter.

KONTAKT OSS gärna så berättar vi mer.