Om Adlounge

Adlounge AB är en kreativ digital byrå med bred erfarenhet inom projektledning, digital marknadsföring, kodning och webbdesign. Vi är kostnadseffektiva och vill visa att en hemsida inte behöver kosta skjortan bara för att det är bra kvalitet. Vi är alltid noggranna med en personlig och snabb återkoppla till kund.

Vi hanterar i stort sätt alla förekommande programmeringsspråk på marknaden, fast med en specialitet mot PHP, som är det grundläggande språket för WordPress och de flesta andra så kallade Open Source verktyg.

Vi utvecklar egna appar både till Android och iPhone och skapar ofta våra egna verktyg för att underlätta och effektivisera både för kunden och oss själva.

Vi kan leverera hemsidor till fasta priser så att ni som kund inte behöver ta det ekonomiska ansvaret om något oplanerat skulle inträffa. Vi har inga problem att bygga saker med “egen kod” från grunden, men väljer ofta att lägga grunden till många hemsidor i WordPress, i alla fall när det gäller lite mindre till medelstora projekt.

Vi jobbar personligt och sätter ditt företags intresse i fokus. Det skall vara trevligt att jobba med oss och vi släpper aldrig ifrån oss något vi inte själva är nöjda med.

Skulle vi sammanfatta oss själva med tre ord är vi serviceinriktade, kostnadseffektiva och ärliga. Vi bygger saker med kvalitet och det kommer man ganska långt med!

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!