Om Adlounge

Adlounge AB är en kreativ webbyrå och digital konsult, med bred erfarenhet inom projektledning, digital marknadsföring och webbdesign. Vi är kostnadseffektiva och levererar alltid med en hög kvalitet. Vi är alltid noggranna med en personlig och snabb återkoppla till kund.

Vi hanterar i stort sätt alla förekommande programmeringsspråk på marknaden, fast med en specialitet mot PHP, som är det grundläggande språket för WordPress och de flesta andra så kallade Open Source verktyg.

Vi utvecklar egna appar både till Android och iPhone och skapar ofta våra egna verktyg för att underlätta och effektivisera både för kunden och oss själva.

Vi kan leverera hemsidor till fasta priser så att ni som kund inte behöver ta det ekonomiska ansvaret om något oplanerat skulle inträffa. Vi har inga problem att bygga saker med “egen kod” från grunden, men väljer ofta att lägga grunden till många hemsidor i WordPress, i alla fall när det gäller lite mindre till medelstora projekt.

Vi jobbar personligt och sätter alltid ditt företags intresse i fokus. Det skall vara trevligt att jobba med oss och vi släpper aldrig ifrån oss något vi inte själva är nöjda med. Förutom att vara en fullfjädrad webbyrå hjälper vi gärna ditt företag med allt från marknadsföring och strategier för sociala medier till att vara med när ditt företag behöver anpassas till det digitala klimatet.

Skulle vi sammanfatta oss själva med tre ord är vi serviceinriktade, kostnadseffektiva och ärliga. Vi gör saker med kvalitet och det kommer man ganska långt med!

Kontakta oss gärna genom formuläret nedan eller ring Adlounge på 08-51 51 00 01!